Campionat d'Espanya per Comunitats Autònomes de natació adaptada

Els dies 23 i 24 de març es va realitzar el Campionat d'Espanya per Comunitats Autònomes de natació adaptada en la piscina de Son Hugo de Mallorca.

Categorías: Esport adaptat

CNBT portava dos nadadors a la Selecció Valenciana: Leyre Ortí i Guillermo Barón, que van aportar el seu granet d'arena perquè la Selecció poguera estar en el podi.

La Valenciana assistia com una de les grans favorites ja que en els últims anys havia sigut una de les millors seleccions, en 2022 va ser campiona i l'any 2023 es va quedar segona del nacional.

En finalitzar la competició la Selecció va aconseguir un grandíssim segon lloc per darrere de Catalunya que va ser la campiona, i per davant de la Selecció de Madrid que va ocupar el tercer lloc del calaix.

Destacar el segon rècord d'Espanya que aconseguix enguany, de la nostra nadadora Leyre Ortí, està vegada en la prova de 200 m estils amb un temps de 3’24”83. Este gran estat de forma li permetrà anar amb la Selecció Espanyola al Campionat d'Europa que se celebrarà a l'illa portuguesa de Madeira des del 21 al 27 d'abril.

A tots els integrants de la Selecció Valenciana els donem la nostra enhorabona i les gràcies per l'esforç realitzat per estar una altra vegada amb els grans.