El World Pádel Tour arriba a Torrent amb el Tau Ceràmica Torrent Challenger Llegir mes

El World Pádel Tour arriba a Torrent amb el Tau Ceràmica Torrent Challenger

L'Ajuntament de Torrent ha presentat aquest matí davant els mitjans de comunicació el Tau Ceràmica Torrent Challenger, l'esdeveniment pertanyent al circuit World Pàdel Tour i organitzat per Ultimate Padel Company (UPC), que reunirà del 31 d'octubre al 6 de novembre a algunes de les millors parelles masculines i femenines del món en la capital de L'Horta Sud. El Poliesportiu de Parc Central acollirà del 31 d'octubre al 2 de novembre la fase classificatòria de la competició, disputant-se la fase final en el Pavelló del Vedat del 3 al 6 de novembre.

El Joventut de Badalona es proclama campió de la IV edició del Torneig de Bàsquet Ciutat de Torrent “Memorial Pascual Chulià” Llegir mes

El Torneig de Bàsquet Júnior "Memorial Pascual Chulià" va posar punt i final a la seua quarta edició ahir al matí, en el pavelló El Vedat, amb una trobada que va enfrontar al Joventut i al Fuenlabrada pel títol de campió, el qual es va saldar amb victòria per al conjunt català per un marcador de 101-60. El trofeu d'MVP va ser per a Rubén Prey, que va quallar una magnifica actuació en la final aportant 23 punts i 8 rebots (28 de valoració).